05-06-16

Na de recente 3-2-winst zet ik "50 euro extra" in op de Rode Duivels

rtbf-blanc-bleu-diables.jpgZoals U hier kan zien, staat België "1 tegen 12" om EK-Kampioen te worden. Als ik win, zal ik mijn "500 euro extra" verdelen onder de aanwezigen die meedoen aan de maan-dag-nacht-wandelingen op het Ladeuze-plein in Leuven, als herdenking van mijn eerdere maan-(dag-nacht-)wandelingen in 1994, exact 22 jaar geleden.
"22" IS GELIJK AAN "2 keer een ELF-TAL", een passende verjaardag.

Er is een proef-wandeling op maandag 6-6-16 om 21.07u (zonder geld-uitdeling), omdat dit samenvalt met de 22ste verjaardag van mijn eerste  maan-(dag-wandeling), waarbij ik helemaal alleen was.
Op de maandagwandelingen van oktober 1994 waren er regelmatig "100 mensen" én dat werd voor het eerst gerapporteerd door de KUL-studenten-krant "VETO" (waarmee er dus een nadrukkelijk VETO-statement werd gesteld tegen het "domme geloof in de maanwandeling van NEIL -kneel- ARM-STRONG") . Een paar weken later haalde ik ook "Het Belang van Limburg" en langzaamaan werd ik een "berucht persoon", die echter daarna niet meer in de officiële media werd vernoemd, ondanks de aanzwellende beroemdheid/beruchtheid.

De eerste "echte nieuwe maan-dag-nacht-wandeling" vertrekt (op de laatste maandag van september 2016 om 21.07u) aan het hoek-café (Commerce) tussen het Hooverplein en het Ladeuzeplein.
De laatste wandeling heeft plaats op "maandag 7 november" (d.i. 99ste verjaardag van de Russische Oktober-Revolutie).
Ik zal "in die periode" elke maandag "50 euro geven aan de persoon die DAN de meeste mensen naar het plein heeft gebracht en die dat ook publiekelijk kan bewijzen door het feit dat die mensen achter die persoon gaan staan, waardoor ik ze rustig kan tellen". 

Op 8-11-2016 zal ik met veel aandacht kijken naar de VERVALSTE AMERIKAANSE PRESIDENTS-VERKIEZINGEN.
Op 9-11-2016 ga ik zien of mijn voorspelling over de "WALL-STREET-crash" en/of "dood van vader Bush" en/of "het einde van de NATO" en/of "het einde v/h US-Imperium" DAN ZAL UITGEKOMEN ZIJN... 
"9-11-2016" IS een ideale datum voor zo'n gebeurtenis, omdat het dan EXACT "3³" jaren valt na de "Val van Berlijnse Muur" op 9-11-1989...
Een "DRIEVOUDIGE aankondiging tot de DERDE-MACHT" zal dan misschien leiden tot de beginnende verschijning van een nieuwe SUPER-MACHT na de VAL van de SU (=Sovjet-Unie) en de VAL van de US (United States).  

20:10 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.